Home

Wat begon als het verhaal van één persoon is uitgegroeid tot een van de meest gedreven projectontwikkelaars in Europa. De beste zijn door het beste te doen. Altijd. In nieuwbouw en ook in herontwikkeling. Welkom bij OVG.

Projecten

Onze ervaring leert dat ogenschijnlijk onhaalbare opdrachten leiden tot de meest innovatieve oplossingen. Een nieuwe weg vind je door de gebaande paden te verlaten. Onze projecten zijn daar het toonbeeld van. De eindgebruiker staat altijd centraal. Locatie en soort bouw komen daaruit voort. Het gebouw is niet het doel, slechts het middel.

Over OVG

Toen Coen van Oostrom, founder & CEO, op 27-jarige leeftijd OVG oprichtte werd hij door gebrek aan financiële middelen gedwongen zelf zijn kansen te creëren. Vanuit zijn energie en ambitie ontstond zo de OVG methodiek. Iedereen die zich sindsdien bij OVG heeft aangesloten deelt diezelfde gedrevenheid en passie voor ons vak. Dit is wat OVG zo ondernemend maakt.
 

Duurzaamheid

Voor ons betekent duurzaamheid dat je zo slim mogelijk met de beschikbare resources omgaat om mensen gebouwen te bieden die niet alleen mooi, maar ook betaalbaar en verantwoord zijn. Met ons eigen Sustainability Center realiseren we dat we continu voorop blijven lopen. De beste groene innovaties vinden voor onze klanten, daar gaat het ons om.

Nieuws

Uiteraard vinden wij projectontwikkeling het mooiste vak ter wereld. Om met zoveel verschillende expertises bij elkaar te komen en samen aan een gezamenlijk doel te werken is iets wat ons elke dag inspireert. Ook wanneer dit niet bij OVG gedaan wordt. Lees op onze nieuwsblog alles over wat ons energie geeft en wat ons trots maakt projectontwikkelaar te zijn.

OVG wint Sustainable Leadership Award
02 mei 2012

OVG wint Sustainable Leadership Award

Door: Cees van der Spek

CoreNet Global, het wereldwijd grootste netwerk van corporate real estate gebruikers, heeft tijdens haar jaarcongres in San Diego OVG Real Estate tot winnaar uitgeroepen van haar jaarlijkse ‘Sustainable Leadership Award’, voor de ontwikkeling van het innovatieve TNT Center.
 

Categorie: Duurzaamheid Innovatie OVG Nieuws

“Wereldwijd zien wij de vastgoedmarkt voor corporate real estate snel innoveren om de veranderende vraag van bedrijven voor meer winstgevendheid, maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid te kunnen beantwoorden”, zegt Corenet Gobal CEO Angela Cain. “Wij willen middels deze prijs onze waardering uitspreken naar echte leiders op dit gebied, voor de stappen die ze nemen om nieuwe paden te ontdekken en durven ‘thought leaders’ te zijn op dit gebied.”

Het TNT Center (Hoofddorp), dat is ontwikkeld door het consortium van OVG Real Estate en Triodos Bank, heeft afgelopen maandag in San Diego de jaarlijkse ‘Sustainable Leadership Award for Design and Development’ ontvangen. Een korte samenvatting uit het jurycommentaar: “Het TNT Center is een uitstekend voorbeeldproject en een geweldige start om anderen uit te dagen in duurzaam bouwen. Extra hoge cijfers zijn gegeven voor de unieke integrale samenwerking binnen het project, de energieproductiviteit van het gebouw (op locatie & duurzame opwekking) en het feit dat het gebouw het surplus aan warmte door levert aan buren in de omgeving.”

Categorie: Duurzaamheid Innovatie OVG Nieuws