Home

Wat begon als het verhaal van één persoon is uitgegroeid tot een van de meest gedreven projectontwikkelaars in Europa. De beste zijn door het beste te doen. Altijd. In nieuwbouw en ook in herontwikkeling. Welkom bij OVG.

Projecten

Onze ervaring leert dat ogenschijnlijk onhaalbare opdrachten leiden tot de meest innovatieve oplossingen. Een nieuwe weg vind je door de gebaande paden te verlaten. Onze projecten zijn daar het toonbeeld van. De eindgebruiker staat altijd centraal. Locatie en soort bouw komen daaruit voort. Het gebouw is niet het doel, slechts het middel.

Over OVG

Toen Coen van Oostrom, founder & CEO, op 27-jarige leeftijd OVG oprichtte werd hij door gebrek aan financiële middelen gedwongen zelf zijn kansen te creëren. Vanuit zijn energie en ambitie ontstond zo de OVG methodiek. Iedereen die zich sindsdien bij OVG heeft aangesloten deelt diezelfde gedrevenheid en passie voor ons vak. Dit is wat OVG zo ondernemend maakt.
 

Duurzaamheid

Voor ons betekent duurzaamheid dat je zo slim mogelijk met de beschikbare resources omgaat om mensen gebouwen te bieden die niet alleen mooi, maar ook betaalbaar en verantwoord zijn. Met ons eigen Sustainability Center realiseren we dat we continu voorop blijven lopen. De beste groene innovaties vinden voor onze klanten, daar gaat het ons om.

Nieuws

Uiteraard vinden wij projectontwikkeling het mooiste vak ter wereld. Om met zoveel verschillende expertises bij elkaar te komen en samen aan een gezamenlijk doel te werken is iets wat ons elke dag inspireert. Ook wanneer dit niet bij OVG gedaan wordt. Lees op onze nieuwsblog alles over wat ons energie geeft en wat ons trots maakt projectontwikkelaar te zijn.

OVG, MAB en Q-Park sluiten overeenkomst tijdens Provada
06 juni 2013

OVG, MAB en Q-Park sluiten overeenkomst tijdens Provada

Door: Jan Hein Tiedema

De parkeergarage in gebouw De Rotterdam zal door Q-Park Nederland geëxploiteerd worden, zo is vandaag overeengekomen met projectontwikkelaars OVG Projectontwikkeling en MAB Development.

Categorie: OVG Nieuws

‘De Rotterdam’ is met 160.000 vierkante meter het grootste gebouw in aanbouw in Europa. De vijf-laagse parkeergarage biedt ruimte aan zo’n 650 parkeerplaatsen voor auto’s en 40 plaatsen voor motoren.

Met de ondertekening van dit contract voor een huurperiode van minimaal 25 jaar, is zo’n 85 procent van De Rotterdam verhuurd of verkocht. Medio november 2013 wordt het gebouw op de Wilhelminapier opgeleverd en de parkeergarage in gebruik genomen.
Een spectaculair, glazen atrium met een hoogte van 30 meter en zicht tot wel 80 meter, doorkruist de parkeerlagen in De Rotterdam die zowel voor gebruikers van De Rotterdam als voor bezoekers van de Wilhelminapier toegankelijk zijn.

Hoog kwaliteitsniveau
“Deze overeenkomst past uitstekend in onze strategie van exploitatie van garages op toplocaties”, aldus Mark van Haasteren, algemeen directeur Q-Park Nederland. “De Wilhelminapier is een gebied dat sterk in ontwikkeling is en De Rotterdam is een van de mooiste gebouwen in aanbouw in Nederland. Het hoge kwaliteitsniveau ervan is ook terug te zien in de garage. We zijn dan ook zeer content dat wij de garage in De Rotterdam aan onze portefeuille kunnen toevoegen.”

A-locatie
Mischa Molsbergen, projectdirecteur De Rotterdam C.V.: “Wij zijn er trots op dat we opnieuw een grote naam aan De Rotterdam hebben kunnen verbinden. Q-Park heeft een uitstekend trackrecord en staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige exploitatie van parkeergarages op A-locaties. Een waardevolle partner dus voor De Rotterdam die in belangrijke mate zal bijdragen aan het succesvol functioneren van deze verticale stad.”

Categorie: OVG Nieuws